2011-12-16 08:43:28• hírek • Szatmar.ro

Napi Horoszkóp: Oroszlán - turpisságon töri a fejét?

Napi horoszkóp december 16.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Talán kissé szerencsétlennek érezheti mostani helyzetét, de a mai nap csillagállásai lehetővé teszik, hogy a rosszat jóra fordítsa. Ehhez azonban elengedhetetlen a hit. A meditáció sokat segít önnek abban, hogy magára találjon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Racionálisan megfogalmazott érvei talán nem találnak igazán megértésre. Sebaj, próbálkozzon kicsit az érzelmi oldalról is. De a zsarolástól óvakodjon! És legyen türelmes, hagyjon időt a másiknak, hogy megeméssze a dolgokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jól gondolkodik, de valahogy nem tetsző, ahogy az egészet előadja. Erősen megosztja az embereket maga körül. A vita hevessége talán ma jut forrpontjára. Próbálkozzon valami kompromisszumot kicsikarni, mielőtt elmérgesedik a helyzet.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Igen sűrű, tevékeny napja lehet: a reggeli rohanást nem követi csitulás, az egész nap a sürgős ügyek jegyében telik. Ma nagyon fontos az időpontok, találkozók betartása. Estére inkább ne tervezzen semmit. Az már sok lenne.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Talán valami turpisságon töri a fejét, csak még önmagának sem meri bevallani. Csak arra ügyeljen, hogy amit tervez, ne legyen ártalmára senkinek. Haszontalan dolgokra meg végképp ne pazarolja az időt: sem a magáét, sem a másokét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Talán túlságosan a gépek rabja lett. Az önben élő Don Quijote most fellázad, és harcot vív. Ha úgy találja, hogy minden kütyü egyszerre megy tönkre ön körül, akkor ez azért van, mert igazából szabadulni akar tőlük. Mérsékelje a használatukat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nagyon jó napja lesz ma a Mérleg jegyűeknek! Azok is hálásak lehetnek önnek, akiktől ilyesmit nem is remélt. És ön is kaphat egy ingyen jó tanácsot, segítő támogatást, csak észre kell vennie a jó szándékot. Sokan szeretik önt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Sok fontos és a későbbiekben jelentőssé váló találkozásra számíthat a napokban. Nézzen mindig az emberek szemébe, akikkel beszél, találkozik, mert a mélységet így érintheti meg a szívükben. A segítség onnan jön, ahonnan nem is reméli.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Szokatlanul igényes, de elsősorban saját magával szemben kell gyakorolnia az elvárásait. Ne lepődjön meg azon, ha mások nem annyira értékelik a kritikáit. Idővel azonban rajtuk is tapasztalni fogja a hatást, ámbár meg nem köszönik.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Csodálatos nap áll ön előtt, minden ügyében kedvező fordulat várható. Nem biztos, hogy ölébe fog hullani a sült galamb, de még a szerencsétlenségből is kicsikarhatja a szerencséjét. Meg kell tanulnia másként értékelni a dolgokat.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A pénzügyek intézésére, befektetésekre a legjobb a mai nap. Valamilyen reményteljes lehetőségbe botlik, és ez idővel akár felül is múlhatja a várakozásait. Most az egyszer tegye félre cinizmusát, legyen bizakodó!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma egészen nyugodt napra számíthat. Talán túlságosan is. Ha eddig valaki társasága kellemetlenül, idegesítően hatott önre, most azon kaphatja magát, hogy az illető mégiscsak hiányzik. Az összetartozás nem mindig boldogságot jelent.

Napi horoszkóp

 

(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: